De Wiekelaar 8 7371 AN Loenen

103m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1974
Bouwjaar
Droom je van een eigen bungalow die klaarstaat voor jouw persoonlijke stempel?

Aan De Wiekelaar 8 in Loenen staat een woning te wachten op jouw creatieve visie. Deze charmante bungalow biedt een ruime woonkamer met een open keuken, drie uitnodigende slaapkamers, een moderne badkamer en een royale achtertuin. Een esthetische modernisering geeft je de kans om deze bungalow helemaal naar je eigen hand te zetten. Met parkeergelegenheid op eigen terrein en de bijkomende garage heeft deze woning alle potentie om jouw nieuwe thuis te worden. Eindeloze mogelijkheden om jouw droomhuis te creëren!




Loenen, gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven. Van supermarkt en gezellige restaurants tot scholen en sportfaciliteiten, alles is binnen handbereik. De bereikbaarheid is uitstekend met diverse busverbindingen en nabijgelegen uitvalswegen A1 en A50 naar Apeldoorn, Arnhem en Deventer leiden.





Begane grond
Begane Grond
Bij binnenkomst valt direct het ruime, lichte karakter van de entree op. Hier vind je het toilet en de toegang tot de woonkamer, waardoor je al meteen een welkom gevoel krijgt.

Met zijn speelse indeling, een grote raampartij en schuifpui biedt de woonkamer veel licht en uitzicht op de achtertuin. De parketvloer en de open haard maken het. Er is genoeg ruimte voor een grote zithoek bij de open haard, een ideale plek voor gezellige avonden. Een ruime eethoek plaats je eenvoudig bij de open keuken. De keuken is ingericht met een hoekopstelling, die is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en combimagnetron.
De aangrenzende gang leidt je vanuit de woonkamer naar de drie slaapkamers, de badkamer, een praktische berging, garage.


Elke slaapkamer is ruim opgezet met prettige lichtinval, wat zorgt voor een rustgevende atmosfeer, ideaal voor een goede nachtrust. Modern en ruim, dat zijn de sleutelwoorden voor de badkamer. Een inloop regendouche, dubbele wastafel met spiegelkast, designradiator en een hangend toilet.

Tuin
Buiten
Je auto parkeer je gemakkelijk op eigen terrein, omgeven door een groene. De ruime achtertuin, uitgerust met een terras voorzien van zonnescherm, is een prachtige plek om te ontspannen, biedt veel privacy en een natuurlijke omgeving.

Vanaf de woning is op korte afstand toegang tot de uitgestrekte bosgebieden met lange wandel- , fiets- en ruiterpaden in het natuur en bosgebied van de Loenermark en heidevelden van de Veluwe.

Details
Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: 104 m2
- Inhoud: 425 m3
- Bouwjaar: 1974
- Volledig kunststofkozijnen met HR++
- Platdak is recentelijk vernieuwd
- Ruime woonkamer, met open haard
- Hoekkeuken
- Drie ruime slaapkamers
- Moderne badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche
- Praktische berging en garage toegankelijk vanuit de woning
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- groen aangelegde achtertuin
- Rustige, goed bereikbare locatie met voorzieningen in de buurt
- In de koopovereenkomst worden de volgende clausules opgenomen:
niet bewoningsclausule, ouderdomsclausule en 10 % waarborgsom/bankgarantie.

De woning wordt aangeboden met een vraagprijs van € 495.000,= k.k.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.764
Aangeboden sinds
13 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
425 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, open haard, glasvezel, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview